Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie

horoscop 30 ianuarie - 5 februarieBerbec
O săptămînă de-a dreptul uimitoare. Financiar o duceţi foarte bine, în carieră – la fel, e posibilă o mărire de salariu. În plan afectiv, veţi fi surprinşi în mod plăcut de atenţiile partenerului.
Taur
Sînteţi în stare să mutaţi munţii din loc şi nu veţi sta locului o clipă. Chiar dacă vor mai apărea ceva probleme, nici una nu va fi de nerezolvat, căci aveţi pe cineva aproape care vă poartă de grijă.
Gemeni
Aveţi tendinţa de a deveni dependenţi de agenda şi de telefonul mobil şi ar fi bine să o lăsaţi mai moale. Problemele financiare, care păreau pînă acum imposibile, îşi găsesc în sfîrşit rezolvarea.
Rac
O săptămînă agitată, plină de proiecte şi activităţi. Trebuie să acordaţi o atenţie sporită sănătăţii. În dragoste lucrurile merg bine, deşi există unele neînţelegeri şi reproşuri din partea persoanei iubite.
Leu
Sînteţi preferaţii zodiacului. Financiar, staţi excelent, iar în carieră lucrurile evoluează în direcţia dorită. Atenţie la concurenţa neloială! În dragoste, partenerul vă satisface toate poftele.
Fecioara
Sînteţi asaltaţi de o serie de probleme în carieră, ce trebuiau rezolvate mai demult, dar pe care le-aţi tot amînat. Înarmaţi cu răbdare şi voinţă, veţi reuşi să treceţi cu bine peste ele.
Balanţa
O săptămînă fără evenimente majore, dar cu bucurii şi satisfacţii obţinute din lucruri mărunte. Cariera a ajuns într-o fază de stagnare, dar care nu înseamnă neapărat un lucru rău.
Scorpion
Veţi avea de înfruntat unele mici probleme, datorită unei nervozităţi accentuate, cauzată de stresul din ultima perioadă. Cu toate acestea, săptămîna va fi una bună, cu multe împliniri.

Săgetător
Nu veţi reuşi să vă adunaţi. Oricîte eforturi veţi depune, acestea nu vor avea rezultat, cel puţin în sfera profesională. Puteţi avea, de asemenea, stări psihice oscilante care îi vor deruta pe cei din jur.

Capricorn
O perioadă bună pentru cuceriri. Atenţie: este bine să cîntăriţi de două ori înainte de a lua o decizie. În carieră, ar trebui să urmaţi dictonul „cu paşi mici, dar siguri” şi veţi obţine rezultate nesperate.

Vărsător
Păşiţi cu dreptul în această săptămînă, sînteţi plini de vitalitate, aveţi o energie de-a dreptul molipsitoare. În plan personal, lucrurile nu stau la fel de bine. Financiar, veţi avea uşoare pierderi.
Peşti
O săptămînă excelentă din punct de vedere financiar. O investiţie bine plasată cu ceva timp în urmă vă aduce mari beneficii. E posibil să vi se restituie o sumă de bani. Atenţie la accidente minore.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *