VIDEO | Sînge bulgăresc la FC Costuleni. Echipa are un nou antrenor

FC Costuleni, fotbal, antrenor
Captură: protv.md

FC Costuleni are un antrenor nou, bulgarul Velizar Popov. Acesta a semnat un contract pe un an și spune că este gata să facă performanță la echipa din raionul Ungheni.
FC Costuleni a început prost actuala ediție a Diviziei Naționale. Dupa patru etape disputate aceasta nu a obținut nici-o victorie și ocupă ultimul loc în clasament. În aceste condiții, conducerea clubului a apelat la serviciile tehnicianului bulgar Velizar Popov. Acesta l-a înlocuit pe Sergiu Botnaraș, care va fi acum antrenor secund.
Velizar Popov are 35 de ani și pînă la Costuleni a antrenat formația bulgară Cerno More Varna. În 2009, aceasta a eliminat echipa Iskra Rîbnița din preliminariile Ligii Europa.
FC Costuleni se pregătește să aducă la echipă și fotbaliști noi. În prezent, în probe se află Iurie Romaniuc, care a evoluat în ultimul sezon în Campionatul Uzbekistanului. La 15 august cu FC Costuleni a semnat mijlocașul Petru Stanga. Potrivit patronului clubului, în timpul apropiat la Costuleni urmează să vină în probe un fotbalist din Bulgaria.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *