Valentin Boghean despre femei: „Cu cât cunoşti mai bine o femeie, cu atât e mai greu să o iubeşti”



Valentin Boghean, Ungheni, femei, opinii
Imagine: ziar.jurnal.md


OPINII| Femeia reprezintă un fenomen atât de complex încât niciun psiholog nu va putea vreodată să-i descrie obiectiv comportamentul şi motivaţiile amoroase sau de altă natură. Este în stare de orice pentru a-şi atinge scopul, ştie foarte bine să se comporte ca orice mare actriţă, putând astfel să inducă în eroare orice bărbat.
„Boschetar din dragoste”, Valy, la cei 33 de ani ai săi, spune că se poate îndrăgosti chiar şi pentru o zi, deoarece merită. Majoritatea pieselor sale sunt despre dragoste, suferinţă, lacrimi şi durere. Îl iubesc multe fete, şi el le iubeşte, dar cu trecerea anilor Valy şi-a schimbat opţiunile în ceea ce priveşte femeile. „Dacă ceva ani în urmă mă uitam după puştoaice de 18–19 ani, acum mă bazez doar pe seriozitate, se vede că Valentin Boghean îmbătrâneşte, nu-l mai interesează să fie mai dur cu fetele tinere, acum contează cum îl vede o femeie ca să ştie cum să-i răspundă”, spune Valy.
În ce priveşte mesajul pieselor sale, Valy spune că unii văd în acestea doar durere şi suferinţă, alţii, invers, părerile sunt diferite de la caz la caz. Pentru el, toate piesele pe care le-a cântat până acum sunt despre dragoste fără răspuns, deoarece în centrul acestora stă femeia, iar prin aceste cântece îşi exprimă sentimentele făţă de aceasta. „Femeia este muza mea, cea care mă ajută să creez, care mişcă tot în creaţia mea”, menţionează interpretul.
Contează cununia în faţa lui Dumnezeu, nu ştampila în acte
Cu Valentin Boghean poţi discuta despre femei la nesfârşit şi, până la urmă, nu poţi să-ţi dai seama de ce acest talentat interpret şi instrumentist nu şi-a găsit sufletul pereche. „Cunosc toate şmecheriile femeilor, mă bucur că m-am oprit la timp, deoarece cu cât le cunoşti mai bine, cu atât e mai greu să le iubeşti”, ne răspunde Valy, evitând să ne dea mai multe detalii despre viaţa sa personală. De altfel, interpretul ne-a mărturisit că niciodată nu va spune presei când se va însura sau despre relaţiile sale personale cu femeile. Ceea ce se scrie despre aventurile sale amoroase nu este adevărat.
Valentin crede doar în cununia religioasă, nu în acte de la starea civilă. „Pentru mine contează cununia în faţa lui Dumnezeu, nu actele de căsătorie”, declară ferm convins artistul. De câte ori a încercat să construiască în mintea sa femeia ideală, de atâtea ori a dat greş, deoarece, în opinia sa, când începi să compari femeia din imaginaţie cu cea pe care o descoperi, înţelegi că nu mai are niciun sens. „Fiorii, pasiunea, sentimentele dispar, pe mine mă interesează omul ca personalitate, latura lăuntrică, după port şi chip nu poţi fi judecat”, explică Valy.
„Apreciez bărbaţii care plâng”
În viziunea interpretului, bărbaţii sunt slabi, cu toate că sunt consideraţi stâlpi ai familiei, ai societăţii. Îi apreciază pe bărbaţii care ştiu să plângă atunci când suferă din dragoste şi care sunt dârzi în momentele grele ale vieţii. „În general, bărbaţii sunt slabi, însă nu vor să recunoască. Unii sunt demni de acest titlu. Îi apreciez pe bărbaţii care ştiu să plângă din dragoste şi mi-i scârbă de cei care profită de o femeie în orice situaţie”, declară Valentin.
Niciodată nu va avea vreo relaţie cu o femeie care este căsătorită sau care are o relaţie şi nu înţelege persoanele care sunt cununate în faţa lui Dumnezeu cu unii, dar îşi fac de cap pe ascuns cu alţii. „Ispite sunt peste tot, dar trebuie să ştii mereu să te abţii, femei frumoase văd în fiecare zi, nu le clasific, îmi plac toate. Mă apropii de ele ca de o enigmă pe care vreau să o descopăr. Nu pot să accept o femeie în viaţa mea doar datorită unor fluizi organici.”
Pentru el, nu contează formele unei femei, dragostea e altceva. Silicoanele, intervenţiile chirurgicale, botoxul, acidul hialoronic nu sunt apreciate de interpret.
Consideră că pe un bărbat nu-l poţi ţine mult timp doar cu formele fizice îmbunătăţite la clinicile chirurgicale, un bărbat are nevoie de sinceritate, atenţie, înţelegere şi dragoste.
Pregăteşte două CD-uri
Valentin Boghean provine dintr-o familie de 14 copii, el este mezinul. S-a născut la 21 septembrie 1977 în satul Bumbăta, raionul Ungheni. Şapte dintre membrii familiei sale sunt muzicieni profesionişti, iar Valentin a învăţat meserie de la toţi.  Este laureat al trofeului Festivalului de Folclor „Mamaia”, fost membru al grupului „Trigon” şi al formaţiei „Transbalcanica”. „Boghean&Band” este noul nume al trupei sale, pregăteşte două CD-uri care vor apărea în această toamnă pe piaţa muzicală şi speră ca, până în toamnă, să mai scoată încă două CD-uri.
Acestea vor conţine, după cum v-aţi obişnuit, muzică de suflet. E tânăr, neliniştit şi mereu în căutarea frumosului, nu are timp pentru odihnă şi nu-i lipseşte muza, femeia. „Nu voi cânta niciodată muzică club, voi cântă ceea ce simt, dau totul din suflet, poate să fie o doză nebună de fericire sau dimpotrivă, una de tristeţe. Toate trăirile mele sufleteşti, emoţiile, suferinţele sunt redate în muzica mea, iar femeia stă mereu la baza acestora”, încheie Valentin Boghean.
Sursa: Carolina Chirilescu, Jurnal de Chișinău


 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *