Cupa a mers la Costuleni

fotbal, Costuleni, cupa raionului
Imagine: stirilocale.md
Doar patru echipe au participat în acest sezon la Cupa raionului la fotbal, organizată de către Federaţia Raională de Fotbal. Potrivit preşedintelui acesteia, Petru Langa, toate patru echipe au demonstrat un fotbal frumos, iar meciurile au fost interesante.
Din start, echipa din Costuleni (alta decît cea care evoluează în Campionatul naţional al Moldovei) s-a impus, mărindu-şi foarte mult şansele de a cuceri Cupa. În primele două meciuri din semifinală, a zdrobit echipa din Pîrliţa, cîştigînd cu 5:3 şi, respectiv, 7:2. Cea de a doua semifinală, între Mănoileşti şi Semeni, a fost mai echilibrată. În primul meci, fotbaliştii din Semeni i-au învins pe cei din Mănoileşti cu 3:0. În al doilea meci, echipa din Mănoileşti şi-a luat revanşa şi a cîştigat cu scorul de 4:2, ceea ce însă nu i-a permis să acceadă în finală.
În faţa unui public de peste 200 de amatori ai fotbalului, pe stadionul din Ungheni, au luptat pentru Cupă fotbaliştii din Costuleni şi Semeni. Costulenenii au fost mai buni şi au învins cu un scor net 2: 0.
În a doua jumătate  a lunii septembrie, la Ungheni va fi dat startul campionatului rational la fotbal. Petru Langa şi-a exprimat speranţa că vor rămîne în campionat 12 echipe, ca şi în anii precedenţi. Pentru prima oară, meciurile vor fi conduse de o brigadă de arbitri instruiţi de Federaţia Moldovenească de Fotbal. Echipamentul necesar deja a fost transmis.
Lucia Bacalu

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *