VIDEO | Lupta pentru şefie

 

Dumitru Radu, Oleg Belbas, Ungheni, agenţia teritorială, asigurări, medicină, politic, video
Captură: aici.tv

Conform unui ordin al Directorului general a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină din Republica Moldova din 8 iulie 2011, Dumitru Radu care a condus timp de 9 ani Agenția Teritorială de Asigurări în Medicina Ungheni a fost demis din funcție, iar pe 11 iulie, printr-un alt ordin al directorului general, şef al Agenției a fost numit Oleg Belbas, fost medic la substația de urgentă din orașul Corneşti. La baza demiterii lui Dumitru Radu stau încălcările în activitatea Agenției, depistate în rezultatul controalelor efectuate recent, însă dânsul consideră că a fost demis neîntemeiat, pe motive politice.
Tot colectivul Agenției Teritoriale de Asigurări în Medicina Ungheni a depus o declarație către conducerea națională şi sindicate, în care îşi exprimă dezacordul cu demiterea din funcție a lui Dumitru Radu.
Șeful Comisiei de predare-primire, venit la Ungheni pe data de 11 iulie, susține că totul a fost legal, iar hotărârea este una definitivă. La rândul său Oleg Belbas spune că îşi dorește o conlucrare eficientă cu colectivul şi nu are intenția să facă remanieri de cadre. Ex-şeful Agenției, Dumitru Radu, a menționat ca se va adresa în instanţa de judecată pentru a fi restituit în funcție.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *