FOTO | Bucurie pentru sute de persoane necăjite din raion

crucea roşie, ajutoare, persoane vulnerabile, raionul, UngheniPe 4 iulie curent, la Ungheni  a fost pus punctul final la cea de a şaptea ediţie a campaniei „Crăciun de două ori”, desfăşurată de către Crucea Roşie locală, cu suportul Crucii Roşii  elveţiene.  482 de persoane,  printre care 15 copii orfani, 43 de mame solitare, 154 de persoane cu dizabilităţi, au beneficiat de ajutoare sub formă de încălţăminte, îmbrăcăminte, produse alimentare şi igienice, rechizite şcolare şi dulciuri.
De data aceasta, ajutoarele au mers la Todireşti, Grăseni, Chirileni, Valea Mare, Floriţoaia Veche, Grozasca, Cetireni. Lista persoanelor vulnerabile a fost alcătuită de către primăriile locale. Graţie Programului „Crăciun de două ori”, iniţiat de partea elveţiană, au putut fi ajutate şi două familii din Poiana şi Mînzăteşti care au avut de suferit în urma unor incendii. Nu au fost trecute cu vederea nici familiile defavorizate din oraşul Ungheni. Suma totală a ajutoarelor a constituit 38 mii 211 lei.
crucea roşie, ajutoare, persoane vulnerabile, raionul, Ungheni, Elveţia
crucea roşie, ajutoare, persoane vulnerabile, raionul, Ungheni, Elveţia
crucea roşie, ajutoare, persoane vulnerabile, raionul, Ungheni, Elveţia
„Este un program foarte necesar şi binevenit. Mă bucur că am reuşit să readucem zîmbetul pe feţele multor persoane, inclusiv copii şi bătrîni”, a subliniat Elena Gavrişov, directoarea Crucii Roşii din Ungheni. Dînsa şi-a exprimat certitudinea că această campanie, numită sugetiv „Crăciun de două ori”, se va desfăşura la Ungheni şi în anii următori. Dovadă sînt şi vizitele recente ale unor reprezentanţi ai Crucii Roşii din Elveţia la Ungheni. Aceştia şi-au exprimat disponibilitatea să contribuie şi în continuare la realizarea unor programe umanitare aici.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *