Clipe de neuitat la Tabăra de odihnă „Plus Armonie”

copii, tabăra, Plus armonie, ungheni, odihna, varăZîmbete şi bună dispoziţie se reflectă pe feţele copiilor ce se odihnesc în aceste zile în Tabăra „Plus Armonie” din Ungheni. Şi asta, datorită implicării active a cadrelor didactice, coordonatorilor Centrului Regional de Resurse pentru Tineri, care oferă servicii prietenoase copiilor de aici.
Potrivit Ludmilei Pancu, educator-metodist, în turul I, care s-a încheiat pe 22 iunie, s-au odihnit 131 de copii, majoritatea avînd foile achitate de către sindicatele din educaţie, medicină, precum şi de către Consiliul Raional. Condiţiile de cazare şi alimentare sînt foarte bune, încăperile sînt dotate cu televizoare, frigidere, ceea ce le permite copiilor să se simtă ca acasă.
Pentru vara 2011 se preconizează organizarea a patru ture, în care se vor odihni 560 de copii din Ungheni, dar şi din alte raioane, cît şi de peste hotare.
Cei ce s-au odihnit aici susţin că s-au simţit minunat şi că tabăra din Ungheni diferă de celelalte.
Aici odihna copiilor poate deveni o perioadă de neuitat, pentru că raţional şi cu profesionalism se realizează atît  proiectarea, cît şi organizarea şi desfăşurarea activităţilor orientate spre recreere şi întremarea sănătăţii copiilor. Aici are loc dezvoltarea armonioasă a personalităţii pentru care sînt antrenaţi coordonatorii Centrului pentru tineri, educatorii, părinţii. Această armonie se caracterizează prin valorile care domină: coooperare, muncă în echipă, respect reciproc, voluntariat, profesionalism – normele după care se conduc educatorii şi copii, modul în care managerul conduce tabăra în organizarea odihnei copiilor.
La tabăra „Plus Armonie” uşile sînt deschise pentru toţi copiii.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *