VIDEO | Godea despre EXPLOZIE: Este evident că-i vorba despre un atentat, o maşină capcană

explozie, Igor Ţurcanu, Godea
Captură:ProTV Chişinău

Este evident că este un atentat, o maşină capcană. Alte versiuni sunt cinice şi neprofesioniste, astfel a comentat Mihai Godea explozia de ieri,  în urma căreia a decedat preşedintele Federaţiei Moldovene de Tenis, Igor Ţurcan. Unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai fostului liberal-democrat.
„Nu credeam că lucrurile vor ajunge aici. Prin acest act, indiferent de concluziile anchetatorilor, s-a lovit în cetăţeni, în democraţie”, a mai declarat Godea, citat de site-ul inprofunzime.md
„Mă adresez autorităţilor să mi se ofere pază şi protecţie mie şi colegilor mei, în urma acestui incident. Cred că ministrul Roibu ar trebui sa fie de acord”, a conchis Godea. Fostul liberal-democrat mai cere procurorului general, dar şi ministrului de interne să creeze grupe operative din cei mai buni anchetatori şi procurori pentru a elucida cazul.
Mihai Godea a mai spus ca atît el, cît şi Igor Ţurcanu, au fost ameninţaţi în repetate rînduri în această campanie, dar nu au dorit sa facă publice ameninţările. „Dacă acest act a fost făcut la comanda cuiva, atunci e vai de capul Republicii Moldova”, a mai adăugat Godea.
Născuţi în acelaşi an, ambii originari din Pîrliţa, Ungheni, Mihai Godea şi Igor Ţurcanu au fost din copilărie buni prieteni, iar o dată cu lansarea lui Godea în campanie, acesta a devenit şeful staffului său electoral.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *