"Victoriţa se tratează la Ungheni". Aşa este consolat tînărul intoxicat cu pastile

suicid, tînar, Stolniceni
Imagine:stireazilei.md

Dumitru, tînărul din Ungheni care a încercat să se sinucidă împreună cu iubita sa, a fost externat. Medicii susţin că băiatul era nerăbdător să ajungă acasă, întrucît crede încă că acolo îl aşteaptă Victoriţa, neştiind că prietena sa nu mai e în viaţă.
Părinţii nu i-au spus nici pînă astăzi că fata a decedat, de teama că iar s-ar putea întîmpla o nenorocire. Aşa ca pentru binele şi sănătatea fiului lor, aceştia sunt nevoiţi să mintă şi să-i spună lui Dumitru că prietena lui trăieşte şi că este internată în spitalul din raion.
Şeful ţde Toxicologie al spitalului Sfînta Treime, Nicolae Gurschi, a declarat, pentru StireaZilei.md, că psihologii îi vor spune lui Dumitru despre moartea prietenei lui, numai după ce tînărul va trece un curs de reabilitare psihologică.
„Băiatul şi-a revenit complet, este conştient, a prins la puteri dar are nevoie de consultaţii psihologice care să-l întărească şi să-l ajute să primească vestea mai uşor”, a spus Nicolae Gurschi.
Specialiştii au încercat să-l „descoase” pe băiat, întrebîndu-l de ce a vrut să-şi ia zilele. Tînărul refuză însă sa spună, motivînd că nu-şi  aduce  aminte nimic.
Doi tineri au fost găsiţi intoxicati cu pastile, acum două săptămîni, într-o pădure din satul Stolniceni, raionul Ungheni. Cadavrul fetei zăcea într-o maşină de tip Ford. Lîngă trupul minorei, a fost găsită o pastilă de culoare roz, o cutie goală de medicamente şi un bileţel de adio, pe care tinerii au scris ca au hotărît să-şi pună capăt zilelor din cauza că parinţii acestora nu erau de acord cu relaţia lor de dragoste. La cîţiva metri zăcea aproape fără suflare Dumitru.
Sursa: Ştirea Zilei


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *