Vali Boghean: „Când merg la ţară fraţii mei îi spun mamei că i-a venit zvezda-ua!”


Vali Boghean, interpret, Bumbăta, concert, album
Imagine: apropomagazin.md

Celebrul „Boschetar” a susţinut recent primul său concert solo, live, acompaniat de un band, iar acum se pregăteşte de lansarea a două albume.

„Sunt foarte satisfăcut de ecoul care vine după acest concert, credem că ne-a reuşit din moment ce nu ne-a alungat nimeni din scenă sau nu au aruncat cu ceva după noi. Suntem mulţumiţi”, a declarat artistul la emisiunea „Sare şi Piper” de la Jurnal TV, adăugând că, din păcate, la noi puţine spectacole se organizează la modul serios, poate şi pentru că mulţi încurcă noţiunea de showbiz moldovenesc cu oamenii care, cel puţin, încearcă să facă artă. „Eu şi colegii mei ne numărăm printre cei care fac artă”, a precizat interpretul.
Faimosul artist spune că nu ştie ce planuri are Dumnezeu cu el pe mai departe, însă deocamdată ştie cu siguranţă că nu se însoară. „Bani nu am, casă nu am, vacanţă – nu, concerte – din toamnă”, spune el zâmbind, hotărât ca în toamnă să vină cu un nou concert şi cu noi piese.
Precizăm că Vali Boghean (34 de ani) este mezinul Mariei şi al lui Vladimir Boghean din sat. Bumbăta, r. Ungheni – o familie cu 14 copii, toţi cu un dezvoltat simţ artistic şi cu studii de profil. În ciuda vârstei sale, mezinul şi unul dintre cei mai râvniţi burlaci din Moldova a mai dezvăluit că ai săi îl cred în continuare un copil foarte zbuciumat, năstruşnic şi alintat, iar în momentul în care ajunge la casa părintească, prima expresie pe care o aude este: „Hai, mămică, vezi că ţi-a venit zvezda-ua!”.
Sursa: Apropo Magazin
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *