Noi şanse pentru contabilii din Ungheni

contabili, Ungheni, masă rotundăÎn fiecare lună, contabilii din oraşul şi raionul Ungheni vor avea posibilitatea să afle răspunsurile la întrebările care-i interesează, să afle noutăţile din domeniu şi asta, graţie Asociaţiei Contabililor şi Auditorilor Profesionişti (ACAP) din Republica Moldova.
Pe 17 iunie, în incinta sălii de instruire a SRL „Unserv Audit” din Ungheni, a avut loc o masă  rotundă cu genericul: „Măsurile de coordonare şi reglementare de către stat a preţurilor (tarifelor) şi aplicarea maşinilor de casă şi control cu memorie fiscală pentru efectuarea decontărilor în numerar”. Pentru început, au fost invitaţi membrii Asociaţiei, dar este binevenit oricine îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul raionului şi oraşului Ungheni. „Ne dorim foarte mult ca să participe şi contabilii tineri, care abia şi-au început activitatea profesională, dar şi cei cu experienţă, căci şi ei se ciocnesc cu diverse probleme în activitatea lor”, a accentuat Angela Mihalachi, directorul firmei „Unserv Audit”, reprezentant al ACAP la Ungheni.
Temele care vor fi puse în discuţie în cadrul meselor rotunde vor fi stabilite în prealabil, ţinîndu-se cont de ceea ce îi frămîntă pe contabili, indiferent de genul lor de activitate. Sînt foarte multe subiecte interesante, care merită să se afle în atenţia specialiştilor din domeniu.
S-a decis ca mesele rotunde să fie organizate în ultima vinere a fiecărei luni.
Natalia Chiosa
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *