Fotbal de Ziua copilului

fotbal, turneu, magirus, Ungheni, echipePentru a XI-a oară consecutiv, la Ungheni a avut loc un turneu de fotbal, dedicat Zilei internaţionale a protecţiei copilului. În competiţie au intrat cinci echipe de juniori care au luptat pentru Cupa „Magirus”, înmînată anual de către sponsorul principal al turneului, Dionis Cojocaru, directorul SRL „Magirus”.
Gazdele, juniorii de la „Olimp” Ungheni (antrenor Ion Homiţchi), s-au dovedit, de data aceasta, cei mai buni. Au cîştigat detaşat în toate cele trei meciuri disputate: 3-1 în faţa tinerilor fotbalişti din Sculeni, 4-0 în faţa celor din Zagarancea şi 5:1 în finală, spulberînd, practic, echipa din Pîrliţa.
Pîrliţenii, antrenaţi de Ion Munteanu, au dispus cu 2:0 de echipa Şcolii sportive din Ungheni, ceea ce le-a permis să acceadă în finală şi să se claseze pe un onorabil loc II. Pe treapta a treia a podiumului s-a clasat echipa din Sculeni (antrenor Alexandru Butnariuc).
Au fost desemnaţi şi cei mai buni jucători ai turneului: Vadim Albu, portar (Sculeni), Tudor Gulica, apărător (Olimp, Ungheni), Gheorghe Margine (Şcoala sportivă Ungheni), Roman Beleacovschi (Pîrliţa). Golcheterul tunreului, cu 7 goluri marcate, a fost Denis Ţăranu (Olimp Ungheni).
Tunreul a fost organizat de Asociaţia Raională de Fotbal în parteneriat cu Primăria Ungheni.
Pe lîngă cupe, diplome şi premii, participanţii la turneu au primit dulciuri, apă şi îngheţată.
Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *