AUDIO | Carne alterată pe piaţa din Ungheni

carne, alterată, piaţă, Ungheni, consumator
Imagine:flux.md

Protejarea consumatorului devine o idee tot mai frecventă în cotidianul nostru, dar ideea nu se realizează. Nu se găsesc entuziaști. Între timp, în centre comerciale cumpărătorii se pomenesc uneori cu „buza umflată”.
Un grup de profesoare a venit la birou pentru a comunica o durere comună, iar durerea este următoarea.
[audio:Carne alterata pe piata.mp3]
M-am adresat șefului serviciului veterinar de stat, Grigore Iachim, care a menționat că lipsa bonului de casă face dificilă luarea unei atitudini față de vânzători, iar acest fapt ține de competența altor organe. În altă ordine de idei,  se înscrie reacția incorectă a cumpărătorului, care a sunat tocmai la Chișinău pentru a clarifica un lucru la distanță. Sunt organe abilitate și e de sarcina lor să constate ce a fost cu producția procurată la piața din Ungheni.
În același timp, din spusele lui Grigore Iachim, e regretabil totuși faptul că nu există o structură în raion care să protejeze consumatorul. De acest fapt se folosesc cei care, în afară de ideea fixă de a face bani, nu mai au nimic în suflet. E bine că doamnele n-au consumat carnea verde  procurată în piața din Ungheni, căci ar fi putut provoca o erupție nedorită.
Radio Moldova  Actualități
Timofei Blănaru


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *