AUDIO | Activitatea estivală a taberelor de odihnă e în plină desfăşurare

tabere, odihna, copii, Ungheni
Imagine:ghenadiana.wordpress.com

Din cele trei tabere staționare de odihnă a copiilor din Ungheni, două și-au reluat activitatea estivală.  Peste două zile va începe să funcționeze și cea de a treia tabără.
Taberele de odihnă a copiilor și-au reluat activitatea  și timp de două luni se preconizează ca să se desfășoare câte trei ture în două tabere, iar în cea de la Ungheni patru ture, în așa fel ca în total să se odihnească peste 1500 de copii. De problema odihnei de vară a copiilor se ocupă  Eugenia Cugut, care în discuție a evidențiat  și câteva puncte nevralgice preluate din anii precedenți.
[audio:Odihna de vara a copiilor.mp3]
Dacă în anii trecuți la primele două trei zile unii copii se cereau acasă pe motiv de incompatibilitate psihologică cu semenii lor străini, de data aceasta n-a fost nici un caz ca să fie chemați părinții cu scopul de a convinge copilul să se bucure de plăcerile odihnei  în comun în tabără, ori în caz contrar de a-l lua acasă. Tinerii instructori și voluntarii știu cum să pună pe fază fantezia înflăcărată a copiilor în așa fel ca să uite de casă.
Pentru Moldova Radio Actualități
Timofei Blănaru
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *