AUDIO | Odihna de vară fără apă

odihna de vară tabara copii
Imagine: UNIMEDIA

Pentru anul 2011 odihna de vară a copiilor va fi finanțată la cota de un milion de lei,  finanțe care vor fi repartizate echitabil taberelor *Pro sănătate* din Rădenii Vechi, *Codreanca* din Cornești și *Plus armonie* din orașul Ungheni.
Conform hotărârii de Guvern un bilet la tabără va costa anul acesta 1176 lei și vor fi repartizate gratis, cum a fost anunțat de către oficiali de la Direcția raională de învățământ,  copiilor orfani, copiilor rămași în îngrijirea rudelor în vârstă, copiilor cu dezabilități.
[audio:Odiha da iar apa ba.mp3]
Odihna de vară a copiilor va cuprinde în cele trei tabere staționare și cele cu sejur de zi 2412 elevi, adică 25 % din efectivul total de copii din instituțiile de învățământ ale raionului. Au avut loc controale pentru evidențierea situației la moment și a fost depistată aceiași problemă care trenează în timp de mai mulți ani cum ar fi aprovizionarea taberelor din Cornești și Rădenii Vechi cu apă potabilă în cantități suficiente. Atitudinea Centrului de sănătate a fost expusă la întrunirea șefilor serviciilor desconcentrate și descentralizate de către Viorel Bradu, șeful Centrului.
Timofei Blănaru
Radio Moldova


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *