VIDEO | Accident INFIORATOR! Lexus LOVIT in plin de un tren

accidentul medeleni ungheni
Captura: PRO TV

O familie din capitala si-a vazut moartea cu ochii, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren. Accidentul s-a produs in apropierea satului Medeleni, raionul Ungheni. Din fericire, sotii s-au ales doar cu zgaraieturi pe fata.
Accidentul s-a produs pe data de 4 mai, in jurul orei 13 si 30, pe traseul Chisinau-Sculeni, intre satele Medeleni si Petresti.
In masina se aflau soferul in varsta de 24 de ani si sotia sa de 23 de ani. Potrivit medicilor, femeia, insarcinata in luna a treia, este in afara oricarui pericol. Medicii de la spitalalul din Ungheni au declarat ca cei doi s-au ales doar cu zgaraieturi pe fata.
Sotii  spun ca nu-si amintesc cum s-a produs accidentul. Potrivit oamenilor legii, cel mai probabil, soferul nu a observat culoarea rosie a semaforului si a traversat drumul. In acel moment trenul Chisinau-Moscova a trecut si a lovit masina.
In urma acestui accident, trenul a stationat jumatate de ora, dupa care si-a reluat circulatia. Cazul este cercetat de Comisariatul de politie in transporturi din Ungheni.


Sursa: Pro TV


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *