Un set de calculatoare portabile în dar pentru copii

grăniceri, copii, internat, calculatoare
Imagine: Serviciul Grăniceri al Republicii Moldova

La 30 mai, Directorul General al Serviciului Grăniceri, Roman Revenco, a avut o întrevedere cu Michele Gressani, şeful Ericsson în România şi Moldova, în cadrul căreia au fost înmînate un set de calculatoare portabile, care vor fi aduse în dar copiilor cu prilejul minunatei sărbătorii care se apropie, 1 iunie – Ziua Internaţională a Copiilor.
De menţionat faptul că Serviciul Grăniceri menţine o strînsă colaborare cu Compania Ericsson, în scopul susţinerii şi dezvoltării în continuare a unor astfel de proiecte sociale, care au menirea de a ajuta comunitatea şi îmbunătăţi mediul în care locuim.
Primul calculator portabil şi o combină muzicală au ajuns deja, la sfîrşitul săptămînii trecute, în Gimnaziul-internat pentru copiii orfani și rămași fără îngrijirea părinților din oraşul Ungheni.
Astfel, zeci de copii, cu vîrste diferite, l-au întîmpinat cu multă bucurie şi curiozitate pe oaspetele din capitală, Roman Revenco, Directorul General al Serviciului Grăniceri.
Dl Revenco, a menţionat în mesajul său de felicitare, că a ţinut neapărat să viziteze această instituţie în ajun de Ziua copiilor, pentru a le aduce personal urări de bine şi sănătate copiilor şi administraţiei instituţiei cu această sărbătoare, precum şi cu sosirea mult aşteptatei vacanţe.
De asemenea, el a menţionat că-i face o deosebită plăcere să se afle în mijlocul acestor copii minunaţi, în acest context, a adus mulţumiri colectivului pedagogic pentru munca nobilă și responsabilă de a oferi tot sprijinul, blîndețea și bunătatea celor care sunt lipsiți de grija părintească.
Copiii, încîntaţi de vizita grănicerilor, au mulţumit la rîndul lor colaboratorii Serviciului Grăniceri pentru darurile primite, totodată, urîndu-le succese mari în plan profesional, sănătate şi dragoste din partea celor apropiaţi.
copii, grăniceri, Ungheni, calculatoare
Imagine: Serviciul Grăniceri al Republicii Moldova


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *