FOTO | Meciuri spectaculoase la turneul de mini-fotbal

turneu, mini-fotbal, Ungheni, competiţie
În weekend, în oraşul Ungheni, a fost organizat un turneu de minifotbal cu participarea echipelor subdiviziunilor a instituţiilor de forţă din localitate şi administraţiei locale. Evenimentul a avut loc pe stadionul din oraşul Ungheni, fiind organizat la iniţiativa Serviciului Grăniceri şi Primăriei locale.
turneu, mini-fotbal, Ungheni, competiţie


Meciurile disputate s-au desfăşurat în sistemul „fiecare cu fiecare”, cîştigătoare fiind echipa care a acumulat cele mai multe puncte în urma etapelor de joc. Pe parcursul meciurilor a fost posibil de urmărit răsturnări de scor, goluri spectaculoase şi prelungiri. În ultimul meci s-au impus două echipe mai experimentate, însă, ţinînd cont de modul în care au evoluat cele două combatante pînă la finalul timpului regulamentar de joc, oricare dintre ele putea să învingă.
turneu, mini-fotbal, Ungheni, competiţie
În sfîrşitul competiției s-au întîlnit reprezentativa Direcţiei regionale de supraveghere şi control a frontierei de stat Ungheni cu reprezentativa Comisariatului de poliţie raional Ungheni. Meciul s-a disputat într-o atmonsferă incendiară, rezultatul final fiind de 0:0 și conform regulamentului au avut loc executarea loviturilor de departajare de la 7 m, unde grănicerii au reușit să cîștige, la limită, partida de joc.
turneu, mini-fotbal, Ungheni, competiţie
Astfel, în rezultatul competiției, pe locul I s-a clasat sportivii Direcţiei regionale de supraveghere şi control a frontierei de stat Ungheni, locul II – colaboratorii Comisariatului de poliţie raional Ungheni, pe locul III s-au plasat reprezentanții Primăriei Ungheni. Cele trei echipe au fost premiate cu diplome şi cupe.
turneu, mini-fotbal, Ungheni, competiţie
Un merit pentru cîştigul obţinut a grănicerilor, se datorează întregului staf de suporteri în frunte cu Directorul General al Serviciului Grăniceri, Roman Revenco. De menţionat, că în cadrul turneului de mini-fotbat au onorat cu prezenţa Alexei Roibu, Ministrul Afacerilor Interne, Iurie Cioban, vicedirector al Serviciului Vamal şi Alexandru Ambros, Primar al oraşului Ungheni.
Sursa: Serviciul Grăniceri al Republicii Moldova



📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *