Baranov dezminte că un jurnalist de la Jurnal TV a luat mită

Radu Baranov, fostul politist din Ungheni
Captura: Jurnal TV

Fostul polițist, Radu Baranov, care a lovit un tânăr la Comisariatul de Poliție Ungheni, a dezmințit informațiile conform cărora un jurnalist de la Jurnal TV ar fi primit bani în schimbul imaginilor.
Baranov a fost demis de ministrul de Interne la scurt timp după ce Jurnal TV a difuzat imagini video în care Baranov este surprins lovindu-l de două ori pe un tânăr reţinut în comisariat.
„Am obținut o informație operativă: cu două zile în urmă a venit o persoană în civil, s-a apropiat de un jurnalist de la Jurnal TV și i-a oferit o sumă enormă de bani în schimbul imaginilor pe care le difuzați de câteva zile. Am să aflu cine era acea persoană”, a declarat atunci Baranov, în cadrul emisiunii „Chestiunea Zilei”, de la Jurnal TV, fără a oferi anumite probe.
La începutul acestui an, instanţa din Ungheni l-a recunoscut pe Baranov vinovat de exces de putere şi i-a aplicat o amendă de 1600 de lei. Fostul poliţist susţine că va ataca în instanţă atât verdictul judecătorului, cât şi ordinul de eliberare din funcţie.
Sursa: Jurnal.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *