AUDIO | Tineri creativi


tineri, consiliul tinerilor, Ungheni
Imagine:expresul.com

Orașul Ungheni poartă onorificul titlu de Capitală a tinerilor din Republica Moldova. Cu această ocazie au fost organizate un șir de manifestări care să ofere tuturor tinerilor posibilitatea de a se promova și de a propune.
Tinerii au fantezia încărcată cu viziuni despre cum să facă mai plăcută și mai utilă activitatea lor, de a croi modul de evidențiere a tuturor semenilor, cum să procedeze pentru a deveni originali și deci, de invidiat. Despre aceasta te poți convinge participînd la una din ședințele de lucru ale Consiliului raional ori orășenesc a tinerilor, mai ales dacă e o ședință în vederea planificării activității de perspectivă.
[audio:Tineri creativi.mp3]
Tinerii nu se mai măgulesc doar cu posibilitatea de a  raporta despre numărul de arbuști și pomi plantați în afara orașului, despre ajutorul acordat în activitate de voluntariat celor mai în vârstă și nici că au confecționat jucării pentru micuți. Prea nesemnificative pentru ei par aceste activități. Ei vor proiecte costisitoare, vor activități de schimbare a arhitecturii localităților și de remodelare a conștiinței sociale. Ar fi în stare s-o facă,  deoarece energiile debordează chiar și în simple discuții, din care de la distanță se poate de apreciat sinceritatea și probabilitatea reușitei. Iar dacă în fruntea Consiliului stau tineri cu vederi clare și credință în dreptul ființei de a se imprima pozitiv pe frontispiciul vieții, nu rămîn dubii în reușita lor. Despre aceasta vă puteți convinge audiind reflecțiile președintelui Consiliului orășenesc al tinerilor.
Anul acesta o treime din Consiliul orășenesc al tinerilor depune mandatul în legătură cu plecarea la studii, dar concursul este mecanismul perfect de a înlocui pe cei plecați cu alți tineri nu mai puțin talentați.
Timofei Blănaru
Radio Moldova


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *