Secretarul general al Partidului Democrat ia atitudine

Vitalie Vrabie Alexandru Ambros Ungheni„În calitate de alegător, condamn decizia lui Alexandru Ambros de a candida pentru un nou mandat de primar al Ungheniului pe listele PLDM, iar în calitate de secretar general al Partidului Democrat, o dezaprob”, a declarat  Vitalie Vrabie pentru „Expresul de Ungheni”.
Dînsul a menţionat că, înainte de alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010, a avut o înţelegere „aproape definitivă” cu Alexandru Ambros şi o promisiune din partea lui că va rămîne candidatul PD la funcţia de primar al oraşului Ungheni.
„Calific motivele pe care le invocă acum absolut irelevante. Decizia pe care a luat-o, de fapt, îl caracterizează şi ca persoană fizică, şi ca om politic. Se putea de discutat, de negociat. Cel puţin, ar fi putut să ne anunţe personal despre decizia respectivă”, a mai spus Vitalie Vrabie.
Fiind întrebat care vor fi acţiunile de mai departe ale organizaţiei teritoriale a PD, dînsul a spus: „Ne vom mobiliza şi mai mult şi vom veni cu un candidat pe cinste, cu o listă serioasă, ca să obţinem un rezultat electoral bun. Ne dorim să venim în număr mare în consiliul orăşenesc, pentru a putea rezolva problemele oraşului. Gestul pe care l-a făcut Alexandru Ambros ne-a întărit şi ne-a făcut mai hotărîţi în acţiunile noastre”.
Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *