De data aceasta nu este o farsă. Oficiul consular de la Ungheni deja funcţionează

Oficiul Consular al României la Ungheni
Oficiul Consular al României la Ungheni

Pe 26 aprilie, la Ungheni şi-a început activitatea Oficiul consular al României. Potrivit consulului Petru Liţiu, deschiderea nu a fost făcută, deocamdată, oficial. „Sperăm că o vom face cît mai curînd, însă rămîne ca partea română şi cea moldovenească să stabilească o zi”, a menţionat dînsul.
Pentru început, Oficiul consular al României la Ungheni va emite numai permise de mic trafic la frontieră. Actele pot fi depuse de luni pînă vineri, între orele 8.00 şi 14.00. Pentru alte servicii consulare, doritorii vor putea să se adreseze la Consulatul general din Bălţi.
Doritorii de a obţine permisul de mic trafic la frontieră, trebuie să prezinte următoarele documente: paşaportul, buletinul de identitate, o fotografie color de tip paşaport, formular de cerere-permis completat şi semnat, declaraţia privind motivul solicitării şi declaraţia din partea părinţilor (pentru minori), toate în original plus o copie.
Potrivit consulului, în primele două zile, au păşit pragul Oficiului consular şi au depus actele pentru a obţine permisul d emic trafic la frontieră peste 60 de persoane.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *