Ştiri din sport

FC-Olimp Ungheni, Sursa: Stadia-md.com
FC-Olimp Ungheni, Sursa: Stadia-md.com

La 12 martie, a fost dat startul returul Campionatului Republicii Moldova la fotbal, Divizia „A”.   CS „Olimp” Ungheni a disputat primul meci din retur în deplasare, în compania echipei FC „Speranţa” Cahul, pe terenul artificial de la Sărata-Galbenă.
Meciul a fost unul echilibrat, jucătorii ambelor echipe au încercat să creeze ocazii de gol. Scorul a fost deschis de către gazde, ca mai apoi CS „Olimp” să efaleze prin Tudor Cojocaru, debutant al campionatului.
Următorul meci va avea loc sîmbătă, 19 martie, ora 15.00. CS „Olimp” Ungheni îi va primi pe teren propriu pe fotbaliştii de la „Locomotiva” Bălţi, una dintre pretendentele la promovare în Divizia Naţională.
Pe 19 martie, la ora 13.00, se va desfăşura etapa a XVIII-a a Campionatului Naţional de volei.  CS „Olimp” Ungheni îi va avea ca adversari pe cei de la Bender. Meicul se va disputa, ca de obicei, în sala de sport a Palatului de cultură Ungheni
Invităm toţi suporterii şi iubitorii de volei şi fotbal să-şi susţină favoriţii.
În ziua de 7 martie, la baza Federaţiei de Fotbal a Republicii Moldova de la Vadul-lui-Vodă, a avut loc turneul republican la mini-fotbal feminin „Mărţişor 2011”. Au participat 12 echipe din ţară, printre care şi FC „Victoria” Măcăreşti. Cu două victorii la activ (3:0 în faţa FC „Roma” Puhăceni şi 3:1 în faţa FC „Narta” Chişinău) şi o înfrîngere cu 0:1 în faţa la UTM Chişinău, fetele din Măcăreşti s-au clasat pe locul V.
Sîmbăta trecută, la 12 martie, pe stadionul din Costuleni, FC „Victoria” Măcăreşti a cîştigat, în primul meci din returul Campionatului Republicii Moldova la fotbal feminin, în faţa UTM Chişinău. Scor final – 4:0. Două goluri au fost marcate de Alina Arhire şi cîte un gol – de Victoria Ursachi şi Vera Grosu. Astfel, FC „Victoria” şi-a întărit poziţia de lider, avînd la activ 27 de puncte.
La 13 martie, pe stadionul Şcolii sportive din oraşul Ungheni, a avut loc turneul la mini-fotbal feminin, cu participarea echipelor din Măcăreşti, Zagarancea, Sculeni şi Ungheni. Campioană a turneului a devenit mult mai experimentata FC „Victoria”, care a reuşit să se impună cu  2:0 în faţa echipei din Sculeni şi cu 3:0 în faţa echipei din Zagarancea, şi să facă o egalitate cu  „Moldova 03” din Ungheni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *