O frumoasă surpriză și un cadou deosebit pentru maternitatea din Ungheni

Surpriza la Maternitatea din Unfgheni din partea Moldtelecom
Surpriza la Maternitatea din Unfgheni din partea Moldtelecom

În ajunul Zilei de 8 martie, SA „Moldtelecom” a oferit o frumoasă surpriză și un cadou deosebit maternitățiii din Ungheni. „Le-am adus în dar comunicare gratuită și nelimitată pe întreg teritoriul raionului”, se menționează într-un comunicat de presă al „Moldtelecom”-ului, difuzat cu această ocazie.
„Eu zic că e foarte potrivit locul și timpul ales”, a remarcat primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, prezent la festivitatea prilejuită de deschiderea oficială a postului de telefon public instalat în incinta maternități, pe 4 martie curent. „A fost o surpiză plăcută pentru noi. Este un semnal prielnic, un semnal pozitiv că în ţara noastră încep unele schimbări”, a subliniat și șeful maternității, Veaceslav Groza. Dînsul, în calitatea sa de medic, a menționat beneficiile aduse de comunicare: „Cuvîntul are o putere mare. Un cuvînt cu conotaţii pozitive din partea unei persoane dragi ajută foarte mult la restabilirea fizică a oricărui pacient”.
„Cred că e o surpiză plăcută atît pentru cele peste 2000 de mămici care trec anual prin materinitate, cît şi pentru cei peste 40 de angajaţi ai instituţiei. Acest telefon le va da posibilitatea să comunice liber şi gratuit în raion în orice perioadă a zilei”, a subliniat și Viorel Sorici, directorul filialei Ungheni a SA „Moldtelecom”.
Evenimentul a fost salutat și de  către vicepreședintele raionului, Petru Langa, și de către directorul Spitalului raional, Lidia  Crăciun.
„Este un frumos cadou, e o bucurie pentru proaspetele mămici, este ceva nou, ceva care va fi de folos și de ajutor”, a exclamat imediat după eveniment, o tînără mămică, Lidia Păun.
Primul apel telefonic a fost făcut spre primăria Boghenii Noi. Fiica primarului de acolo, Liuba Buga, Marina, a dorit să-și anunțe persoanele dragi despre evenimentul la care a participat. „Vreau să vă spun că la noi la maternitate a fost instalat un telefon public, cu ajutorul „Moldtelecom”-ului. Astfel vom putea comunica mai uşor, mai liber atunci cînd vom avea nevoie. Şi gratuit. Subliniem: gratuit!”, a răsunat în receptor.
Maternitatea din Ungheni este a doua din republică, după cea din Cahul, care beneficiază de un asemenea cadou din partea „Moldtelecom”-ului. Acesta este oferit în cadrul campaniei sociale „Un apel – o speranță”.
Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *