Mărţişoare, mărţişoare

MartisorColegul nostru de la „Gazeta de vest” din Nisporeni, Dumitru Mititelu, le-a făcut o surpriză extraordinară cititorilor săi. A aplicat, pe fiecare ziar, cîte un mărţişor. Un mărţişor adevărat, executat de micile meşteriţe nisporenene. Au lucrat împreună timp de o zi întreagă, ca să le facă celor ce vor primi ziarul o bucurie.
Ne-am dorit să-i urmăm exemplul şi să oferim şi noi mărţişoare – este adevărat, virtuale – cititorilor noştri. Tuturor. Dar nu putem să nu-i menţionăm pe unii dintre ei în mod special.
Primele noastre mărţişoare se îndreaptă spre profesorii şi elevii Liceului „Gheorghe Asachi” din Ungheni. Ştim că „Expresul de Ungheni” este aici un ziar solicitat şi citit de foarte şi foarte multă lume. În plus, mai ştim că Liceul „Gheorghe Asachi” îşi sărbătoreşte, din an în an, pe 1 martie, hramul. La mulţi ani şi multe primăveri înainte!
Mărţişoarele noastre se îndreaptă şi spre tinerii din Ungheni, mulţi dintre care ne sînt alături şi ne-au devenit prieteni adevăraţi. De la ei ne alimentăm cu energie şi optimism, cu ei mergem înainte. Pentru ca să dovedim şi celor mai pesimişti şi neîncrezători că avem un viitor sigur în persoana tinerei generaţii, vom inaugura în scurt timp o rubrică nouă – „Tineri de Ungheni”. Să vedeţi ce tineri avem!
Oferim din suflet mărţişoare şi celor mai în vîrstă, oameni care au trecut prin multe greutăţi şi nevoi, dar nu s-au lăsat învinşi, nu şi-au pierdut demnitatea şi astăzi reprezintă adevărate modele demne de urmat.
Mărţişoarele noastre-s şi pentru cei ce muncesc în învăţămînt, în medicină, în cultură, oameni furmoşi la chip şi la suflet.
Trimtem cîte un mărţişor, din toată inima, spre Pîrliţa, spre Costuleni, Măcăreşti, Corneşti, Sculeni şi tot aşa mai departe. Trimitem cîte un mărţişor tuturor unghenenilor. Fie ca aceste două fire, alb şi roşu, să vă aducă în suflet multă speranţă, multă căldură şi optimism.
Primiţi în dar aceste mărţişoare, mărţişoarele noastre virtuale. Cine ştie, poate la anul, vom veni cu mărţişoare adevărate, aşa cum a făcut-o colegul nostru de la Nisporeni. Oricum, le oferim din toată inima şi asta, credem, contează cel mai mult.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *