La o cină cu Ambasadorul Chinei la Chişinău

Fang Li si Ion Harea cu sotiile
Fang Li si Ion Harea cu sotiile

Preşedintele raionului Ungheni, Ion Harea, a fost invitatul oficial la o cină oferită vineri, 25 februarie, de către ambasadorul Chinei în Republica Moldova, Fang Li. Aceasta s-a desfăşurat în reşedinţa Excelenţei sale din Chişinău.
„Am avut o discuţie sinceră, călduroasă, înţelegătoare”, a menţionat Ion Harea după eveniment. Timp de două ore, cei doi oficiali au vorbit despre situaţia politică din Republica Moldova în preajma alegerilor locale, despre relaţiile moldo-chineze. În acest context, ambasadorul Fang Li a promis că va veni la Ungheni în vara anului curent, cu un grup de agenţi economici chinezi care sînt interesaţi de a investi sau a găsi parteneri aici.
La cina oferită de Ambasadorul Chinei în Republica Moldova s-au servit doar bucate tradiţionale chinezeşti, unicul produs din Moldova fiind… vinul.
Reamintim că Excelenţa sa, Fang Li, a vizitat Ungheniul pe 27 octombrie 2010, la invitaţia preşedintelui raionului Ion Harea, aceasta fiind prima sa vizită în afara Chişinăului.  Ambasadorul a optat atunci pentru o mai bună cunoaştere reciprocă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *