FOTO | Mărţişoare medicale

O expoziţie inedită de mărţişoare a fost vernisată, la început de martie, în sala de şedinţe a Spitalului raional din Ungheni. Chiar dacă iniţial, au luat în glumă iniţiativa sindicatelor de a organiza un concurs pentru cel mai original mărţişor, pînă la urmă s-au inclus toate secţiile, fiecare dintre acestea venind cu cele mai năstruşnice idei.
Secţia de copii a ţinut să menţioneze că cel mai de preţ mărţişor pentru o mamă este cel cu… ochi. Narcologia a venit cu un mărţişor confecţionat din sticle, remarcînd: „Felicitări! În sfîrşit ocupăm şi noi locul I în Europa!… La consumul de alcool!”. Stomatologia a creat un mărţişor cu… dinţişor.
„M-au impresionat creaţiile colegilor mei şi le apreciez ingeniozitatea, simţul umorului, creativitatea. Sînt nişte mărţişoare foarte interesante: unele te fac să rîzi, altele – să te gîndeşti la primăvară, la frumos, la sublim”, a subliniat directorul Spitalului raionla, Lidia Crăciun.
Această expoziţie, la care au participat toate cele 19 departamente spitaliceşti, a fost organizată în premieră. Ea a fost completată de un concert de zile mari, prezentat de discipolii Şcolii de muzică din Ungheni.
Lucia Bacalu
Martisor la UngheniMartisor la UngheniMartisor la UngheniMartisor la Ungheni

Martisor la UngheniMartisor la Ungheni


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *