VIDEO | Jurnal Trust Media l-a acționat în judecată pe Baranov


Jurnal Trust Media l-a acţionat în judecată pe fostul poliţist de la Ungheni. Asta după ce fostul om al legii a declarat că un jurnalist de la postul de televiziune Jurnal TV ar fi primit o sumă mare de bani, în schimbul difuzării imaginilor video, în care acesta lovește cu piciorul un tânăr.
Baranov şi-a lansat acuzaţiile acum o săptămână, în cadrul emisiunii „Chestiunea Zilei”, la Jurnal TV. Acesta a spus că deţine informaţii operative care ar confirma că un jurnalist ar fi luat mită, dar asta în condiţiile în care Baranov nu mai activează în cadrul comisariatul de poliţie din Ungheni de jumătate de an.
Amintim că fostul şef adjunct al Poliţiei Criminale din Ungheni a fost demis de ministrul de Interne la scurt timp după ce Jurnal TV a difuzat imagini video în care Baranov este surprins lovindu-l de două ori pe un tânăr reţinut în comisariat. La începutul acestui an, instanţa din Ungheni l-a recunoscut pe Baranov vinovat de exces de putere şi i-a aplicat o amendă de 1600 de lei. Fostul poliţist susţine că va ataca în instanţă atât verdictul judecătorului, cât şi ordinul de eliberare din funcţie.
Sursa: Jurnal.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *