Născuţi în Anul Iepurelui

Cîştigă simpatia celor din jur, datorită firii lor plăcute şi a afecţiunii pe care o arată. Sînt sinceri şi ţin mult la propria lor imagine. Sînt gata să muncească atît cît trebuie pentru a realiza ceea ce şi-au dorit şi, în cazul unui eşec, încearcă foarte sincer să înveţe ceva, în loc să se lase pradă deznădejdii. Este caracteristica Iepurelui de Metal (06.02.1951 – 26.01.1952).
Aşa să fie? Ce zic cei născuţi în Anul Iepurelui de Metal?

Gheorghe Filipovici, directorul Gimnaziului Boghenii Noi:
Sînt blajin cu cei care-s cinstiţi şi oneşti cu mine, dar sînt mai aspru cu cei care mă mint. Îmi place munca şi doar prin muncă am atins ceea ce am obţinut pînă acum. Am ambiţii atunci cînd doresc să obţin ceva, dar aleg mereu calea cea dreaptă. În afară de faptul că am o familie frumoasă şi doi copii, cea mai mare realizare din viaţa mea este faptul că, în urma unui proiect, am construit în localitate o şcoală de o mai mare frumuseţe, pe care o admiră şi localnicii, dar şi cei care trec pe aici.
Îmi sînt dragi iepurii şi chiar îmi place să îi cresc, să am grijă de ei, dar mă înfurie faptul că atunci cînd cresc mai mari, ei pier. Nu ştiu care-i cauza.
Petru Margarint, specialist Direcţia Generală, Învăţămînt, Tineret şi Sport Ungheni:
Sînt puţin cam impulsiv. Sînt şi foarte ambiţios. Cea mai mare realizare atît a Direcţiei învăţămînt, unde lucrez de ani buni, cît şi a me,a consider că a fost trecerea de la învăţămîntul general la cel liceal. Mereu sînt în căutarea noului, îmi place să fac schimb de păreri, să iau iniţiativa în mîinile mele. Sînt o fire deschisă şi muncitoare, mereu deschis spre colaborare.
Îmi sînt foarte dragi iepurii, iar dovada este că am un iepuraş pe suprafaţa de lucru a computerului. El îi salută pe toţi cei care intră în biroul meu. Am avut iepuri şi acasă, i-am îngrijit cu mai mare plăcere, dar, pentru că am puţin timp liber, nu mai reuşesc.
Îşi fac uşor prieteni. Au o fire plăcută, care îi ajută să cîştige rapid simpatia celor din jur. Sînt extrem de generoşi, uneori dau peste profitori care abuzează de bunătatea lor. Au obiceiul să fugă de conflicte, pentru că nu suportă decît clipele de linişte şi pace, iar certurile îi repugnă. Inteligenţi şi muncitori. Pun mare preţ pe relaţiile cu familia şi prietenii. Este caracteristica Iepurelui de Apă (25.01.1963 – 12.02.1964).
Ce zic cei născuţi în Anul iepurelui de Apă?

Nicolae Săculţanu, medic-şef Centrul de Sănătate Măcăreşti:
Îmi fac foarte uşor prieteni. Sînt o fire comunicativă şi găsesc limbaj comun cu oricine. Conflictele mă strădui să le rezolv cît mai rapid, ca să fie cît mai bine pentru ambele părţi. Lumea spune că sînt inteligent şi muncitor. Pe primul loc se află familia, apoi prietenii. Îmi place foarte mult sportul şi muzica.
Îmi place şi carnea de iepure, pentru că este dietetică. O recomand şi pacienţilor mei. Pe iepuri însă mai că nu-i urăsc, pentru că, atunci cînd eram mic, părinţii creşteau mulţi iepuri, iar eu trebuia să aduc iarbă ca să-i hrănesc.
Ghenadie Moroi, viceprimarul oraşului Ungheni:
Recunosc, sînt o persoană impulsivă uneori, dar sînt iubitor de viaţă, îmi place frumosul, sînt romantic, nu sînt ranchiunos şi asta cred că este o trăsătură foarte bună. Mă simt mai tînăr decît sînt. Consider că sînt o persoană agreabilă, am mulţi prieteni şi cred că oamenii se simt bine alături de mine. Cea mai mare realizare a mea rămîne familia mea. Mi-am dorit cinci copii, dar am doar doi. Mă bucură mult de ei, mă bucur că au succese în domeniile lor. Consider o realizare şi implicarea mea în politică, rezultatele alegerilor locale.
În ceea ce priveşte iepurii, îmi plac, pentru că sînt frumoşi. Îmi place şi carnea de iepure, o mănînc pentru că este dietetică, una dintre cele mai bune. Acasă nu am crescut niciodată iepuri, nici eu, nici părinţii, dar aveam un unchi la care mă duceam şi îi mai admiram, îi hrneam. Eram impresionat de aceste animale.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *