Astăzi se lansează proiectul “Ungheni – Capitala Tineretului 2011”

Azi, începând cu ora 13.00, în incinta Sălii de conferinţe a complexului de agrement „Patria”, oraşul Ungheni, str. Naţională 19., va avea loc lansarea proiectului „Ungheni – Capitala Tineretului 2011″.
În cadrul conferinţei participanţii vor fi informaţi despre serviciile acordate  tinerilor din raionul Ungheni şi perspectivele de dezvoltare a acestora, despre activităţile care urmează a fi implementate în capitala tineretului şi implicarea tinerilor în organizarea şi monitorizarea activităţilor planificate. Conferinţa va permite participanţilor să facă un schimb de opinii referitor la strategiile de creştere a nivelului de participare a tinerilor în diverse activităţi şi modalitatea de a facilita şi încuraja cooperarea în acest domeniu. Conform agendei de implementare a proiectului, în organizarea acestui eveniment vor fi implicaţi 25 tineri activi din instituţiile de învăţământ din oraşul Ungheni.
Oraşul Ungheni a fost desemnat Capitala Tineretului 2011 în cadrul Galei Tineretului din noiembrie anul trecut. Pe parcursul acestui an, în Ungheni sunt preconizate mai multe acţiuni cu caracter social, cultural, economic şi de divertisment, oraşul va fi gazda unor evenimente cu caracter naţional, axate pe sporirea participării tinerilor în procesul de luare a deciziilor, în promovarea şi dezvoltarea politicilor de tineret, informarea tinerilor despre posibilităţile de dezvoltare şi crearea parteneriatelor regionale în domeniul politicilor de tineret.
La eveniment vor participa: Marian Lupu, Preşedinte interimar al R.Moldova, Ion Cebanu, ministrul Tineretului şi Sportului Republicii Moldova, reprezentanţi ai organizaţiilor de tineret locale şi naţionale, autorităţi publice centrale şi locale, tineri activi, membri ai Consiliilor Locale ale Tinerilor, voluntari, educatori de la egal la egal, reprezentanţi ai mediului de afaceri, donatori.
Sursa: Interlic
VEZI AICI acţiunile concrete preconizate să aibă loc în Capitala Tineretului 2011 – Ungheni


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *