FC Costuleni nu a avut milă de “sfinţii” din Suruceni

Echipele de fotbal moldoveneşti, care au rămas în ţară, continuă să se pregătească în vederea reluării Diviziei Naţionale. Între ele se numără formaţiile FC Costuleni şi FC Sfântul Gheorghe.
“Alb-albaştrii” au învins miercuri, 2 februarie, fără drept de apel echipa FC Sfântul Gheorghe Suruceni, ocupanta penultimlui loc în campionat, scor 6-0.
În meciul disputat la Complexul Sportiv Zimbru din Chişinău au marcat Oleg Şoimu, Eduard Tomaşcov (dublă), Mihai Cabac şi altele două de jucători aflaţi în probe.
Aceasta a fost cea de-a şasea partidă de verificare din acest intersezon pentru echipa din Costuleni. În primele cinci meciuri amicale, FC Costuleni a reuşit numai rezultate pozitive. “Leii” au terminat la egalitate, scor 0-0, cu vicecampioana naţională Iskra-Stal, 2-2 cu formaţia Rapid Ghidighici, şi 0-0 cu Găgăuzia Comrat şi a izbutit să învingă cu scorul de 4-1 gruparea Academia Chişinău, cu scorul de 3-o echipa FC Tiraspol.
În viitoarea partidă de pregătire, FC Costuleni va întâlni echipa FC Ursidos, ocupanta locului 4 în Divizia A. Meciul va avea loc la data de 7 februarie, ora 11:00, la stadionul Complexului CTT Buiucani din Chişinău.
Tot a şasea partidă de pregătire a fost şi pentru echipa din Suruceni, dar pentru aceştia rezultatele anterioare nu aduc mare satisfacţie. “Sfinţii” au fost învinşi de Olimpia Bălţi, 1-3 şi FC Tiraspol, 1-3 şi au învins echipa a doua a Sheriff-ului cu scorul de 2-0, Dinamo Bender, acelaşi 2-0 şi ocupanta locului 4 în Divizia A, FC Ursidos, scor 3-1.
Sursa: Jurnal Sportiv


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *