FC Costuleni doreşte participarea în cupele europene

Sigla FC Costuleni
Sigla FC Costuleni

Preşedintele clubului de fotbal FC Costuleni, Iurie Chirinciuc, a declarat într-o conferinţă de presă, organizată pe marginea reluării campionatului, că formaţia din Costuleni are obiective măreţe.
Pentru actualul sezon se doreşte ocuparea unui loc 9, pentru sezonul viitor se mizează pe participarea în Europa League, însă în maxim 3 ani se doreşte scopuri supreme, câştigarea titlului de campioană naţională. Chirinciuc a spus că nu-şi doreşte să stea în Divizia Naţională doar de dorul de a exista. S-au se face performanţă, ori alt rost nu există.
În prima parte a Diviziei Naţionale echipa din Costuleni a fost lovită de mai multe zvonuri precum că unii jucători ai echipei au vândut partidele. Preşedintele “leilor” nu a negat aceste informaţii, dar nici nu a putut confirma când şi cine ar fi făcut aceste blaturi în cadrul clubului.
Echipa a fost înoită complet, în lotul “albaştrilor” au fost aduse 12 achiziţii noi. Jucători care au confirmat în pauza competiţională, unde FC Costuleni a reuşit 5 victorii şi 3 remize.
Sursa: Jurnal Sportiv


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *