Grasunul Ghita, de pe Internet in oala direct!

In ajun de Craciun, taranii din Buzduganii de Jos, raionul Ungheni, si-au mutat animalele pe Internet. Este si cazul lui Andrei Cusnir, un tanar din localitate, care si-a scos la vanzare online doi porci numai buni de bagat la oala.
“Vand porc mare pentru sacrificare, la dorinta puteti participa la obiceiul de sacrificare. La sfarsit, serviti o fripturica cu mamaliguta si un izvar bun, plus foto ca amintire”. Asa suna prezentarea virtuala a celor doi grasuni de la Buzdugani, crescuti ecologic pe malul Prutului.
Gospodarul isi lauda marfa si isi atrage clienti cu preturi negociabile.
“Porcii au peste 100 de kilograme, sunt de carne si nu costa scump – 33 de lei kilogramul. Daca vin mai multi clienti odata, pot imparti porcul in doua sau in trei, asa ii va costa mai ieftin. La sfarsit, alegem carnita de pe Ghita, asa cum ii traditia la noi, si gatim o fripturica cu mamaliguta si branza de oi”, a declarat, pentru StireaZilei.md, Andrei Cusnir.
Si pentru ca bunatatile sa mearga ca unse, gospodarul mai toarna la sfarsit si un izvar, pregatit ca la carte. Toate gratis, cu exceptia lui Ghita.
Omul spune ca afacerea pe Internet e mai banoasa si “mai usoara”.
“E mult mai usor asa. Vine, ti-l ia din curte si nu mai ai cheltuieli suplimentare. In plus, e mai sigur si pentru cumparator – stie ca va lua carne proaspat-aburinda. Noi il parlim, il transam, omul si-l ia acasa gata portionat. Daca vrea, isi ia si intestinele pentru carnati. Vrea porc viu, nicio problema, ne intelegem si aici la pret”, spune taranul.
Sursa: Stirea Zilei


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *