FC Costuleni s-a despărţit de 10 fotbalişti

Formaţia de fotbal FC Costuleni, ocupanta locului 11 în Divizia Naţională, la egalitate de puncte cu Dinamo Bender, se întâreşte considerabil pentru partea a doua a campionatului.
“Leii” au anunţat modificări masive în echipă. Astfel, zece jucători şi-au încheiat conturile cu gruparea “alb-albastră”, iar alţii şase au fost puşi pe lista de transferuri.
Contracte reziliate:
Vladimir Levanov (portar), Maxim Bogacic (fundaş), Sergiu Dubac (mijlocaş), Hussein Sarmid (mijlocaş), Oleg Şoimu (mijlocaş) şi Ruslan Barburoş (atacant).
Contracte expirate:
Roman Ghencea (fundaş, expirat împrumutul de la Zimbru), Tudor Starciuc (atacant, expirat împrumutul de la Rapid), Andrei Bereghici (mijlocaş, expirat împrumutul de la Rapid) şi Anatolie Cladicov (fundaş, student în România).
Lista de transferuri:
Victor Marian (mijlocaş), Alexei Melnic (fundaş), Denis Orbu (fundaş, căpitan), Vasile Ţuguţchi (fundaş), Ion Cheşcu (mijlocaş) şi Zislis Alexandru (mijlocaş).
Formaţia din Costuleni se va întâri cu mai mulţi jucători în această pauză competiţională. În cantonamentul echipei de la Baza Sportivă Buiucani din Chişinău, se află 12 jucători în probe, dintre care mai mulţi internaţionali de la echipele Under 17 şi 19 a României. Jucătorii care vor fi contractaţi de cei din Costuleni vor fi făcuţi cunoscuţi de tehnicianul Igor Ursachi şi patronul formaţiei Iurie Chirinciuc, la sfârşitul lunii ianuarie.
Sursa: Jurnal Sportiv


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *