Premiile Expresul.com

Alexandru Ambros, primarul de Ungheni

Se încheie încă un an, un an în care am avut şi bune, şi rele, un an în care oamenii au muncit, au avut realizări frumoase, s-au afirmat în diverse domenii. Cine-s ei? Cine dintre ei sînt cei mai populari?
Expresul.com vine cu propunerea de a-i stabili împreună. Îi rugăm pe toţi cei împătimiţi de internet să acceseze site-ul Expresul.com şi să voteze.
Iată lista cu propuneri. De notat că numele persoanelor propuse sînt în ordine alfabetică.
Alexandru Ambros, primarul de Ungheni
Gheorghe Bodolica, ex-directorul Palatului culturii din Ungheni
Angela Ciocîrlan, preşedinta Asociaţiei Obşteşti pentru Tineret „Făclia”
Ludmila Guzun, vicepreşedintele raionului
Ion Harea, preşedintele raionului
Natalia Iepuraş, administratoarea Zonei Economice Libere „Ungheni-Business”
Ghenadie Mitriuc, viceprimarul oraşului Ungheni
Galina Petcu, coorodnator voluntari la Centrului Regional de Resurse pentru Tineri
Lidia Sanduleac, elevă la Liceul „Vasile Alecsandri”
Vlad Savin, arhitectul oraşului Ungheni
Vreţi să-i cunoaşteţi mai bine?

Alexandru Ambros, primarul de UngheniPrimarul Alexandru Ambros a continuat, în acest an, promovarea imaginii oraşului Ungheni în toată lumea, dar şi la el acasă. Scuarul din centrul oraşului a fost cireaşa de pe tort. A susţinut ideile frumoase, şi-a creat un cont pe Facebook, dorind să fie mai aproape de oameni şi, în mod special, de tineri.


Gheorghe Bodolica, ex-directorul Palatului culturii din UngheniGheorghe Bodolica. Se spune că înţelegi cu adevărat valoarea unui om numai după ce acesta nu mai este. E şi cazul regretatului Gheorghe Bodolica, fost director al Palatului Culturii din Ungheni, omul care şi-a dedicat toată viaţa culturii unghenene, deşi talentul pe care l-a avut i-ar fi permis să ajungă pe scene mult mai înalte.

Angela Ciocîrlan, preşedinta Asociaţiei Obşteşti pentru Tineret „Făclia”Angela Ciocîrlan este doamna care de aproape un deceniu munceşte în numele şi pentru tineri. Datorită insistenţei şi perseverenţei dînsei, a reuţit să închege un adevărat nucleu care realizează, zi de zi, an de an, proiecte tot mai interesante şi tot mai ambiţioase.


Ludmila Guzun, vicepreşedintele raionului UngheniLudmila Guzun, vicepreşedintele raionului. Inteligentă, înţeleaptă, modestă, dînsa face un lucru extraordinar de mare. Graţie responsabilităţii native, dînsa reuşeşte ceea ce altora li se pare imposibil. Un exemplu? Reuşita Forumului investiţional din acest an se datorează şi ei!


Ion Harea, preşedintele raionului UngheniIon Harea, preşedintele raionului. Direct, uneori chiar tăios, merge înainte, în pofida tuturor piedicilor şi greutăţilor. Ion Harea este omul, datorită căruia Ungheniul a fost de nenumărate ori în centrul atenţiei mass-media din republică, dar şi din afara ei. Imaginea pe care i-a făcut-o Ungheniului este una impresionantă.

Natalia Iepuraş, administratoarea Zonei Economice Libere „Ungheni-Business”Natalia Iepuraş. Despre ea se poate spune cu toată certitudinea: tace şi face. Ce a făcut? A reuşit să aducă la Ungheni, în Zona Economică Liberă, una dintre cele mai mari companii din lume: Lear Corporation. A reuşit să coaguleze colectivul pe care-l conduce. A reuşit să revigoreze Zona Economică Liberă, căreia mulţi deja îi preziceau sfîrşitul.

Ghenadie Mitriuc, viceprimarul oraşului UngheniGhenadie Mitriuc. Este omul împătimit de sport. Dacă nu ar fi fost dînsul, nu mai aveam azi la Ungheni nici fotbal, nici volei. În pofida crizei cu care se confruntă, găseşte de fiecare dată puteri şi resurse pentru a susţine sportul, fiind sigur că face un lucru extraordinar pentru promovarea imaginii Ungheniului. Se ştie doar că sportul este cel ami bun ambasador al unei ţări, dar şi al unui oraş.

Galina Petcu, coorodnator voluntari la Centrului Regional de Resurse pentru TineriGalina Petcu. Chiar recent a fost declarată cel mai bun coorodnator de voluntari din Republica Moldova. Dacă o ţară întreagă i-a recunsocut meritele, de ce să nu i le recunoaştem şi noi? S-a remarcat prin inteligenţă, prin dorinţa de a cunoaşte cît mai multe, de a se implica în tot ce e nou. Şi se implică.


Lidia Sanduleac, elevă la Liceul „Vasile Alecsandri”Lidia Sanduleac, elevă la Liceul „Vasile Alecsandri”. Cel mai bun licean al anului 2010 în raionul Ungheni. Cel mai bun voluntar al anului în Republica Moldova. Conducătoarea Grupului Local al Tinerilor din Ungheni, generatoare de idei, vulcan de energie. Mai e nevoie şi de alte caracteristici?


Vlad Savin, arhitectul oraşului UngheniVlad Savin, arhitectul oraşului. Calm şi liniştit, a demonstrat că poate să se implice şi, dacă începe un lucru, îl duce la bun sfîrşit. Toţi care au trecut măcar o dată, în această toamnă, pe lîngă scuarul în construcţie din centrul oraşului, cu siguranţă l-au văzut acolo şi pe Vlad Savin. Ba măsurînd, ba făcîndu-şi însemnări, ba dînd indicaţii, ba alergînd dintr-un capăt în altul, urmărind ca totul să fie aşa cum a crezut el că e mai bine.



Intră pe pagina de start a site-ului de ştiri NR. 1 din Ungheni – Expresul.com şi votează-ţi favoritul.
Sondajul va fi deschis pînă marți, 28 decembrie, ora 23:59, iar rezultatele vor fi anunțate atît în ziarul „Expresul de Ungheni”, cît și pe site-ul Expresul.com.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *