Euroregiunea „Siret-Prut-Nistru” devine tot mai atractivă

Încă un raion din Republica Moldova a aderat la Euroregiunea „Siret-Prut-Nistru”. Este vorba de Căuşeni, care a fost acceptat de către adunarea generală a Euroregiunii, ce a avut loc pe 9 decembrie la Orhei.
Adunarea a fost prezidată de vicepreşedintele Euroregiunii, Ion Harea, preşedintele raionului Ungheni, care menţiona anterior că această organizaţie devine tot mai atractivă, dovadă fiind şi dorinţa unor noi raioane de a adera la ea. Tot atunci, s-a adoptat planul de activităţi pentru anul 2011, menţionîndu-se, totodată, că anul 2010 a fost printre cei mai buni pentru Euroregiune şi asta, datorită schimbărilor operate.
Membrii Euroregiunii au făcut şi un apel către liderii politici ai celor trei partide componente ale fostei alianţe pentru integrare europeană, în care se menţionează, printre altele: „Vă rugăm să continuaţi reformele pornite cu un an în urmă”. Apelul integral îl găsiţi pe site-ul: Expresul.com, în variantă video. Notăm că la ora actuală, Euroregiunea „Siret-Prut-Nistru” are în componenţa sa 19 raioane din R.Moldova şi 2 judeţe din România.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *