Cei mai iubiţi de internauţi

Personalitatile raionului Ungheni
Personalitatile raionului Ungheni desemnate de internauti

La începutul lunii decembrie, site-ul Expresul.com dădea startul unei competiţii pentru cei mai populari oameni ai Ungheniului în versiunea amatorilor de internet. Lupta s-a încins din primul moment. Dovadă sînt cele 7218 voturi oferite. Un asemenea activism în desemnarea celor mai populare personalităţi ale raionului nu s-a mai văzut prin regiunea noastră.

Personalitatile raionului Ungheni
Personalitatile raionului Ungheni desemnate de internauti

În consecinţă, pe locul I s-a clasat, cu 3415 voturi la activ (47%) primarul de Ungheni, Alexandru Ambros. Locul II i-a revenit unei tinere – Lidia Sanduleac, elevă la Liceul „Vasile Alecsandri”, care a reuşit să acumuleze 2463 de voturi (34%). Pe locul III s-a clasat viceprimarul de Ungheni, Ghenadie Mitriuc, un mare susţinător şi promotor al sportului autohton. Spre el s-au îndreptat  1712 voturi (24%). Urmează Ion Harea, preşedintele raionului, şi regretatul Gheorghe Bodolica, fost director al Palatului culturii din Ungheni.
Chiar dacă poate votul respectiv nu este cel mai relevant, important este interesul foarte mare pentru întocmirea unui asemenea clasament. Important este şi interesul sporit pentru site-ul Expresul.com, un produs nou şi independent de ziar.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *