Adresările organizaţiilor teritoriale a partidelor către alegătorii din Ungheni

Vă mulţumesc tuturor celor care ne-aţi votat. Gestul dumneavoastră este impresionant. Aţi fost, într-adevăr, foarte mulţi. Sîntem mai mulţi decît credeam vreodată. Dar încă nu suficienţi. Lupta noastră abia acum începe. E lupta de a crea, în Moldova, o politică a bunului-simţ, care să schimbe din temelii modul corupt şi machiavelic cu care ne-am obişnuit în ultimii 20 de ani.
Poate că multi dintre dumneavoastră sînteţi dezamagiţi de rezultate. Nu fiţi. Şi mie mi se pare că cetăţenii au încă frică, că au spus una şi au votat alta. E păcat că nu am avut suficientă forţă  pentru a face de pe acum o mare schimbare.
Eu vă îndemn să rămîneti optimişti. Să credeţi în schimbare, să avem, împreună, speranţa că putem transforma Moldova într-o ţară cu adevărat prosperă, fără sărăcie.
Aceste alegeri au oferit un semnal puternic că Moldova vrea să lase în trecut ”experiențele comuniste” și se va focusa pe viitorul european.
În numele OT Ungheni a PLDM,
Iurie Toma

Stimaţi alegători,
S-a încheiat un scrutin deosebit de important pentru destinele tînărului nostru stat. Un scrutin pe parcursul căruia Partidul Democrat, fidel principiilor sale de activitate, convingerii că alegătorii sînt oameni inteligenţi şi merită trataţi cu respect, s-a comportat ca atare. Nu am angajat nicăieri, niciodată, indiferent de presiunea împrejurărilor, conflicte, n-am răspuns cu acceaşi monedă atacurilor brutale, insinuărilor sau bîrfelor. Am contat pe forţa cuvîntului, pe valoarea ideilor şi proiectelor noastre, convinşi că o sinceră atitudine de umanism şi îngrijorare pentru viitorul social-politic şi economic al ţării nu pot să treacă neobservate.
Aşa şi s-a întîmplat: voturile pe care le-aţi acordat Partidului Democrat denotă faptul că am fost ascultaţi, că mesajul nostru a fost perceput. Vă mulţumim şi vă promitem că nu ne vom abate de la promnisiuni şi de la principiile noastre pragmatice. Sîntem conştienţi de enorma răspundere care ne revine în acest moment crucial pentru societatea moldovenească. Conştienţi şi hotărîţi să scoatem ţara din impas, aplicînd soluţiile cele mai potrivite acestui nobil scop. Ţinem să subliniem: îi vom trata cu respect pe toţi cetăţenii, indiferent de opţiunile şi convingerile lor, pentru că ţara, în opinia Partidului Democrat, este o valoare fundamentală, iar poporul – un bine suprem, care se cuvine a fi ocrotit şi sporit.
Organizaţia teritorială Ungheni a PDM
Stimaţi ungheneni,
Organizaţia teritorială a AMN vă mulţumeşte pentru activismul de care aţi dat dovadă pe 28 noiembrie. Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi, care ne-au susţinut şi ne-au votat. Mulţumim echipelor noastre pentru munca depusă.
Chiar dacă rezultatele, de data aceasta, nu sînt cele pe care ni le-am fi dorit, mergem înainte, rămînem fideli idealurilor noastre şi ne facem datoria în continuare. Sîntem alături de dumneavoastră, dragi locuitori ai raionului Ungheni, şi sperăm la o conlucrare cît mai fructuoasă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *