VIDEO/AUDIO | Ungheni, mergem la vot pe 28

Încurajarea participării tinerilor din Ungheni la vot pe 28 noiembrie. Acesta este scopul unei campanii în cadrul „Youth Program” de la NDI (National Democratic Institute), gîndită, elaborată şi implementată în oraşul Ungheni de un grup de tineri voluntari.
Campania cuprinde un şir de acţiuni neconvenţionale menite să îndemne tinerii din oraşul Ungheni să participe cît mai activ la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010. Campania presupune trei zile de acţiuni în care se vor afişa postere, se va merge în instituţii de învatamint şi camine cu fluturaşi/postere şi alte materiale de îndemnare a participării tinerilor la vot. Totul va culmina în seara zilei de vineri, 26 noiembrie cu un party de zile mari la clubul de noapte MAGADAN. Înainte de petrecere, în faţa clubului, vor evolua cei de la „Art Labyrinth” cu un show cu focuri de 30 minute.
Seara va continua cu evoluţia incendiară în premieră la Ungheni a binecunoscutului Flavy Dee Jay de la Kiss FM.
Surpriza serii o va constitui piesa celor de la Swoad ft. Versoo „Ungheni, mergem la vot pe 28”, care este dedicată tinerilor din Ungheni.
Vedeţi şi ascultaţi mai jos pe Swoad ft. Versoo, dar şi pe Flavy Dee Jay.



Dacă doriţi să vă implicaţi, îl puteţi contacta pe Artur Gurău pe adresa arturgurau@gmail.com.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *