VIDEO | Un autoturism a explodat în satul Corneşti, raionul Ungheni


UPDATE: Se presupune că în accident a fost implicat şi autoturismul proprietarului unui club de noapte din Ungheni cu o maşină de marca BMW, care a rămas fără motor. A treia maşină – VW Golf are numere de Ocniţa şi este răsturnată într-un şanţ din apropiere.
UPDATE: Preşedintele organizaţiei teritoriale Ungheni a AMN, Alexandru Lipcan declară că cei implicaţi în accident sînt reprezentanţii unei firme de publicitate din Chişinău. Aceştia au fost la Ungheni şi au ridicat un panou electoral al AMN. „Este un accident teribil, dar nu are nicio legătură cu AMN”, a spus Lipcan.
UPDATE: Accidentul a avut loc la intrarea în oraşul Corneşti dinspre Chişinău, în aşa numita regiune „Borjomi”. Numerele de înmatriculare a autoturismului nu sînt din Ungheni.
UPDATE: Preşedintele organizaţiei teritoriale Ungheni a AMN, Alexandru Lipcan dezminte informaţiile precum că persoanele implicate în accidentul tragic din Corneşti ar avea vreo legătură cu AMN.
Un autoturism a explodat în Corneşti, raionul Ungheni. Automobilul a deraiat de pe carosabil şi a lovit un copac din preajmă.
În urma impactului, automobilul a explodat, iar cele două persoane din maşină au murit.
Sursa: Publika TV, Jurnal TV, Expresul.com


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *