Sîntem gata să reflectăm mersul alegerilor în raionul Ungheni

După cum anunţasem anterior, ziarul „Expresul de Ungheni”, site-ul Expresul.com şi EuroNova TV vor relata on-line, pe parcursul zilei de 28 noiembrie curent, totul despre alegerile din raionul Ungheni.
Ultimele pregătiri au fost făcute şi putem declara că sîntem gata să cuprindem cele mai importante evenimente din ziua alegerilor. Am creat o categorie specială – VOT 28, unde veţi găsi toate materialele la temă, de asemenea, pe banda din dreapta a site-ului vom da ultimele rezultate de prezenţă la urnele de vot, iar după ora 21.00 şi cele provizorii cu rezultatele votării, atît în raionul Ungheni, cît şi în republică.
Fiţi cu ochii pe Expresul.com pentru a avea posibilitatea să luaţi cunoştinţă de declaraţiile liderilor politici locali, de cele mai proaspete date privind participarea la vot a cetăţenilor, de reacţiile unghenenilor imediat după anunţarea rezultatelor prealabile. Vor fi transmise reportaje video, foto, audio şi text de la diverse secţii de votare, nu vor lipsi comentariile, opiniile.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *