Lumini multicolore, muzică, poezie, şampanie şi… multe mirese

Miresele din Ungheni

Miresele din Ungheni
Miresele din Ungheni

Niciodată, la Ungheni, nu s-au adunat împreună atîtea mirese elegante şi tinere ca pe data de 4 noiembrie curent. În acea zi, într-o atmosferă absolut superbă, a fost deschis, în incinta fostei tipografii, un salon de mariaj, fiind organizată, totodată, o prezentare a rochiilor de mireasă.
Lumini multicolore, muzică, poezie, şampanie – de toate le-au oferit celor prezenţi la inaugurare surorile Ina Balan şi Jana Joian, iniţiatoarele acestui salon. “Ne-am gîndit, mai întîi de toate, la femeile noastre care, la orice vîrstă, tind să fie dorite, să fie frumoase”, a subliniat Jana Joian. Pentru început, au fost supuse atenţiei publicului rochiile de mireasă. Salonul însă va propune şi rochii de gală pentru diverse ocazii, va veni în permanenţă cu noi iniţiative, cu noutăţi şi surprize. În planul celor două surori se regăseşte şi promovarea frumosului, prin vernisarea unor expoziţii, şi susţinerea tinerelor talente, şi ajutorarea copiilor năpăstuiţi de soartă.
“E o încercare nouă. Astfel de iniţiative sînt benefice în raion – mai facem un pas spre lumea civilizată”, a menţionat mama celor două tinere antreprenoare, Valentina Balan, profesoară la Liceul “Mihai Eminescu”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *