FC Costuleni va întâlni pe 20 noiembrie Academia UTM Chişinău

FC Costuleni va întâlni în cea de-a 17-a etapă a Diviziei Naţionale la fotbal echipa Academia UTM Chişinău, ocupanta locului 7, cu 23 de puncte. Partida se va juca sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 13:00, la Chişinău, pe Stadionul Complexului UTM, din sectorul Râşcani.
Formaţia FC Costuleni ocupă locul 10 în clasament, cu 11 puncte.
Costuleni şi Academia s-au întâlnit o singură dată într-o partidă oficială. În turul campionatului actual, etapa 4, la Orhei, când FC Costuleni era drastic pedepsită de „academici”, pierzând cu scorul de 1-5, prin golurile marcate de Andrei Vrabie, respectiv Daniil Nikolaev, triplă şi Radu Gânsari, dublă, pentru Academia.
Partida de la Chişinău va fi arbitrată de Victor Stână, din Gura galbenă, la centru, fiind ajutat de asistenţii bălţeni Grigore Ciobanu şi Veaceslav Berco. Al patrulea arbitru va fi Ion Arnăut, din Chirşova.
Interesant este faptul că centralul Victor Stână a arbitrat partida dintre aceste două echipe din turul campionatului, încheiat cu victoria chişinăuenilor, 1-5. În acel meci Victor Stână a arătat un cartonaş galben lui Alexandru Chiciuc, Academia, pentru un fault dur, şi a dictat un penalty în poarta favoarea Academiei, transformat în gol de Radu Gânsari.
Sursa: FC Costuleni


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *