FC Costuleni "a furat" de la campioana inca doua puncte

Portarul formaţiei FC Costuleni, Alexandru Mereuţă, a fost eroul partidei de la Orhei, unde astăzi, 28 noiembrie, s-a disputat jocul etapei a 18-a, dintre FC Costuleni şi Sheriff Tiraspol, scor 0-0.  Sheriff a beneficiat în minutul 49 de o lovitură de penalty, însă execuţia lui Jymmy Franca a fost parată senzaţional de portarul “leilor”.
Sheriff a continuat să atace în valuri la poarta lui Mereuţă, dar dăruirea întregului cuplu de fundaşi ai gazdelor şi încurajările frenetice ale celor circa 1500 de suporteri locali au pus lacăt porţii lui FC Costuleni.  FC Costuleni a fost foarte aproape de a produce şi o mai mare surpriză, când în minutele de prelungire ale partidei, Andrei Vrabie nu a reuşit să împingă balonul în plasa Sheriff-ului, ratând preluarea din 2 metri.
După acest rezultat, Sheriff a căzut pe locul 4, cu 37 de puncte, iar FC Costuleni, cu 15 puncte, se apropie tot mai mult de ocupanta locului 9 FC Tiraspol. Lider este Milsami Orhei, cu 41 de puncte.  În partida tur, jucată la Tiraspol, scorul a fost tot de egalitate, 1-1.
FC Costuleni le mulţumeşte suporterilor de la Orhei, care astăzi au fost foarte aproape de echipa noastră şi ne-au încurajat pe toată durata partiei!
În celelalte partidei ale etapei a 18-a s-au înregistrat rezultatele:  Găgăuzia Comrat – Academia Chişinău, 0-3  Dacia Chişinău – Dinamo Bender, 5-0  Nistru Otaci – Rapid Ghidighici, 0-4  Olimpia Bălţi – Sfântul Gheorghe Suruceni, 4-1  Iskra Stal Râbniţa – Milsami Orhei, 0-1  FC Tiraspol – Zimbru Chişinău, 0-2.
Sursa: FC Costuleni


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *