După Chişinău, şi Ungheniul scapă de copacii periculoşi

Primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, urmează exemplul edilului capitalei, Dorin Chirtoacă, şi… scapă oraşul de copacii periculoşi. Dînsul a cerut şefului întreprinderii municipale „Servicii Comunale Ungheni”, Ghenadie Ciobanu, să facă o listă a copacilor care prezintă pericol atît pentru populaţie, cît şi pentru oraş.
„Va fi o listă masivă. Şi asta, nu pentru că nu mi-ar plăcea natura, ci pentru că avem o mulţime de arbori care au devenit periculoşi pentru oameni, avem o mulţime de copaci, rădăcinile cărora ridică trotuarele şi le deteriorează”, a declarat Alexandru Ambros.
La ora actuală, Ungheniul este considerat unul dintre cele mai verzi oraşe din Republica Moldova, avînd şi cea mai lungă alee de castani din Europa.
Potrivit primarului, în locul copacilor defrişaţi vor fi plantaţi alţii, iar o bună parte dintre trotuarele deteriorate vor fi restabilite. „Nu mă întrebaţi de unde vom lua bani. Ne vom gîndi”, a spus dînsul, menţionînd totodată că vor fi promovate mai multe proiecte privind reparaţia capitală a trotuarelor din oraşul Ungheni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *