A reprezentat nu doar Ungheniul, ci şi Republica Moldova

Numele raionului Ungheni a răsunat, în aceste zile, în cea mai mare şi mai scumpă clădire administrativă pentru uz civil din lume, adică în Palatul Parlamentului din România, numit odinioară Casa Poporului.
Preşedintele raionului Ungheni, Ion Harea, a participat, pe 5 noiembrie curent, la „Topul Naţional al Firmelor Private”, ediţia a XVIII-a, care a avut loc în sala „A.I.Cuza” a Palatului Parlamentului din Bucureşti. „Pentru mine a fost o mîndrie să reprezint acolo Republica Moldova”, a spus dînsul la întoarcere. Ion Harea a avut şi o intervenţie scurtă. „Am reuşit să spun cîteva cuvinte despre Ungheni şi care sînt doleanţele unghenenilor. Am menţionat de asemenea că Ungheniul este un sol fertil pentru investiţii, dîndu-le de înţeles celor prezenţi că sînt bineveniţi la noi pentru investiţii în orice domeniu, fie că e vorba de industrie, turism, agricultură, învăţămînt sau cultură”, a subliniat preşedintele raionului.
Momentul culminant însă a fost, potrivit dînsului, atunci cînd i-a înmînat lui Georg Toifl, preşedintele Uniunii Europene a Artizanatului şi a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, suvenirul ce reprezintă un segment din sîrma ghimpată scoasă de pe Prut în februarie curent. „Domnia sa a comparat demolarea gardului de sîrmă ghimpată de pe Prut cu demolarea unui zid, făcînd o paralelă cu cel berlinez”, a relatat Ion Harea, după care a concluzionat: „A fost o zi foarte impresionantă”.
Inivitaţia de a participa la acest eveniment important pentru oamenii de afaceri din România a venit, urmare a celor trei forumuri investiţionale, organizate la Ungheni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *