Videoclipuri filmate în codrii Ungheniului

Pe 28 august, la poale de codru des, la frontiera dintre raioanele Ungheni şi Călăraşi, s-a auzit multă muzică şi a fost mare veselie. Tineri artişti, ambiţioşi şi dornici de a se impune, au venit la „Poiana Cerbului”, prima pensiune turistică privată din raionul Ungheni, pentru a realiza două videoclipuri.
„Sperăm ca ceea ce vom realiza aici să le palcă telespectatorilor, căci muncim cu mare plăcere şi ne dorim să ajungem departe”, a declarat Liliana Sorici, o tînără interpretă de muzică populară, aflată la început de cale. „Mare-i Dumnezeu. Porneşti de la mic şi ajungi la mare”, a spus dînsa, subliniind totodată că muzica populară a însoţit-o mereu, de cînd se ştie. A avut colaborări cu Mircea Guţu, cu alţi interpreţi de valoare şi speră ca noul videoclip, filmat în codrii Ungheniului să fie difuzat pe toate posturile TV, inclusiv la „Moldova 1”. „Ne place aici. E foarte potrivit pentru muzica populară. E ceea ce căutam”, a declarat dînsa.
„Despre acest loc am aflat absolut întîmplător. Ne-a impresionat ceea ce am văzut aici şi am vrut ca lumea să afle despre el, inclusiv prin videoclipurile noastre”, a remarcat şi un alt interpret de muzică populară, Sandu Leahu.
Fiind întrebat dacă crede cumva că locul respectiv le va purta noroc, dînsul a răspuns zîmbind: „Şi noi locului”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *