Reprezentanţii Companiei Telaradio Moldova în ospeţie la un telespectator mai pretenţios

Eugen Rîbca, Angela Sîrbu, Ion Harea

Eugen Rîbca, Angela Sîrbu, Ion HareaEugen Rîbca, preşedintele Consiliului de Observatori al Audiovizualului, Angela Sîrbu, directoarea Televiziunii Moldova 1, o echipă întreagă de reporteri, prezentatori şi producători de televiziune s-au deplasat, pe 27 octombrie curent, la Ungheni, pentru a avea un dialog sincer şi deschis cu telespectatorii şi radioascultătorii din raion.
„Sperăm că această întîlnire ne va ajuta să îmbunătăţim emisiunile pe care le realizăm. Ştiu că raionul Ungheni este cu un specific aparte, ştiu că programele române au fost totdeauna în casele dumneavoastră, aveţi cu ce compara”, a menţionat de la bun început Eugen Rîbca. Acelaşi lucru l-a confirmat şi preşedintele raionului, Ion Harea, care a subliniat că spectatorul şi radioascultătorul unghenean e mai pretenţios decît cel din alte regiuni ale Republicii Moldova. Totodată, dînsul a felicitat noua conducere pentru realizările obţinute în ultima perioadă. „Slavă Domnului, ratingul dumneavoastră a crescut”, li s-a adresat preşedintele oaspeţilor chişinăueni.
„Încercăm să facem o altă televiziune, o televiziune mult mai aproape de dumneavoastră, o televiziune în care vă regăsiţi. Vrem să fim o televiziune modernă, care să nu vă plictisească”, a subliniat şi Angela Sîrbu.
Ungheniul este a patra localitate în care se deplasează reprezentanţii Companiei Teleradio Moldova pentru a afla ce vor cu adevărat telespectatorii şi radioascultătorii. De aici, de la Ungheni, au plecat cu multe impresii, cu idei noi, dar şi cu cîte un suvenir ce reprezintă fragmente din srîma ghimpată de la Prut, demolată în primăvara anului curent. „Vă promitem că aceste simboluri vor ajunge în muzeul televiziunii şi, respectiv, al radioului”, a spus Eugen Rîbca.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *