Pentru el totul este trecător

Alexei Turcanu

Alexei Turcanu
Alexei Turcanu

„Prietenii mă critică pentru că îmi schimb părerile. Dar numai tonţii nu şi le schimbă”. Citatul îi aparţine poetului Aleksandr Puşkin şi cu el este de acord şi avocatul Alexei Ţurcanu, un mare amator de citate şi vorbe de duh.
„Fiecare vîrsta îşi are farmecul său. Ceea ce ţi-ai permis şi ţi s-a iertat la 17 ani, nu îţi permiţi şi nici nu ţi se iartă la 60, spre exemplu”, spune dînsul. „Cu anii, devii mult mai autocritic, acumulezi mai multă înţelepciune şi experienţa de viaţă se măreşte”, mai adaugă dînsul.
A fost o perioadă de timp, cînd îl pasionau foarte mult florile. Acum, pasiunea respectivă a trecut. L-au pasionat mult şi peştii, chiar şi-a achiziţionat un acvariu. A trecut şi aceasta. Acum, şi-ar dori o pasăre răpitoare, un vultur. Dar se mai gîndeşte.
Într-un timp, recunoaşte dînsul, nu prea acorda mare atenţie copiilor mici, dar de cînd s-a născut primul său nepot, îşi iubeşte nu numai nepoţelul, dar pe toţi copilaşii din jur. „Mă bucur pentru orice copil pe care îl văd, mă bucur că are o mamă, mă bucur că are un tată, mă bucur şi eu în rînd cu ei”, susţine Alexei Ţurcanu. Şi o concluzie pe care a făcut-o la final: „Totul este trecător, chiar şi dragostea”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *