Paza de corp a lui Vladimir Voronin i-a fracturat piciorul unui bărbat

„Astăzi, în cadrul unei întâlniri electorale cu Vladimir Voronin, desfăşurată la Casa de cultură la Ungheni, s-a produs un incident şocant. Locuitorul oraşului Ungheni, Anton Cotici, a vrut să-i pună o întrebare lui Voronin, dar a fost luat imediat pe sus de bodyguarzii acestuia şi scos afară”. Despre aceasta anunță serviciul de presă al Partidului Liberal Democrat în cadrul unui comunicat de presă.
Potrivit sursei, membrii gărzii de corp a lui Voronin l-au ameninţat pe Cotici cu moartea, aplicându-i mai multe lovituri, în urma cărora acesta s-a ales cu grave leziuni corporale şi cu un picior fracturat. Cotici a fost abandonat sub scările Casei de cultură. Martorii incidentului au chemat salvarea şi au anuţat poliţia. Victima a fost spitalizată, iar cazul se află acum în atenţia poliţiei şi a procuraturii.
Liberal democrații declară că sunt împotriva a astfel de acte de violenţă din partea reprezentanţilor PCRM şi cere organelor abilitate să investigheze cazul şi să-i tragă la raspundere pe făptaşi.
Sursa: UNIMEDIA


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *